Diner

Na een dag hard vechten en leren hoort een maaltijd die daarbij past!

(Opgeven voor dit diner kon tot uiterlijk dinsdag 11 oktober.)

Het diner op de zaterdagavond is een uitstekende gelegenheid om onder het genot van een maaltijd en een drankje de gezelligheid van de dag voort te zetten.
cptcooklogo2

Het eten wordt verzorgd door de kombuis van Captain Cook.
Een initiatief van de mensen van Grand Café De Betere Tijden; een keuken die al sinds enige jaren hongerige zwaardvechters de lekkerste gerechten voorschotelt!

De kosten van dit uitgebreide diner bedragen 20 euro, waarvoor men een buffet met salades, diverse hoofdgerechten, en diverse bijgerechten mag verwachten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele vegetarische wensen, of allergiën. Dit alles zal worden genuttigd in de sfeervolle zalen van Plaza Danza, aan de rand van het centrum van Groningen. Drankjes zijn wel voor eigen rekening en worden op locatie afgerekend. Het diner is van 19:00u tot uiterlijk 21:00u, en Plaza Danza biedt de ruimte om te blijven na-borrelen tot 23:00u. Tevens kan eventuele meegenomen gear tot 23:00u daar blijven.

Betalen kan, in verband met alle kosten, enkel vooraf. Dit kan door 20 euro over te maken naar:
Rekeningnummer: NL85INGB0006086307
Ten name van: Mars – Swordfighting
Met de omschrijving:

Voor hen die zich wel hebben opgegeven voor het diner, maar vergeten zijn te betalen is er de zaterdagochtend nog de mogelijkheid om contant af te rekenen bij de organisatie.

Kosten: 20.- (Drankjes niet inbegrepen.)
Tijd: 19:00u, zaterdag 15 oktober
Locatie: Plaza Danza, Boterdiep 20a, 9712 LN Groningen

 

— HEFFAC 2016 —